);
);
);
);
Datavibes logo

Hi, wij zijn Datavibes, collega’s in Data Engineering, Data Science en Business Intelligence.

Werken bij Datavibes 

  Past maatwerk bij jou?
  Mooi, want dat is waar je bij ons voor gaat! Bijvoorbeeld door samen met je Unit Manager een plan op te stellen waar jij blij van wordt – een plan dat je ontwikkeling versnelt en ‘een garantie’ op mooie opdrachten biedt. Een carrière pad dat je dus (mede) zelf uitstippelt. …
  Projecten waar jij (heel) warm voor loopt
  Bij Datavibes geloven we dat je maximale impact maakt als je iets doet wat je oprecht leuk vindt. En dus is het voor ons heel belangrijk dat je de juiste man/vrouw for the job bent. Welke projecten doen je skill-set eer aan? Waar ga je (sneller) van groeien? En in welke omgeving bloei je als persoon helemaal op? We brengen het samen in kaart! …
  Altijd voorwaarts, alsmaar sneller
  In ‘ons’ mooie vakgebied is stilstand achteruitgang. Niet zo’n beetje, maar door in Max Verstappen tempo achterwaarts de Mount Everest af te scheuren. Om minimaal (!) gelijke tred met data trends en ontwikkelingen te houden, moeten we dus voorwaarts. Fanatiek. En alsmaar sneller. Gelukkig vinden wij dat enorm leuk. Jij ook? Leer van je peers. Ga voor certificaten. Volg trainingen. En ontwikkel jezelf net zo snel als ons vakgebied. …
  Thuis telt
  Als je het privé naar je zin hebt, straalt dat af op je werk. En dus bewaken we jouw werk/privé balans als een hongerige havik. Beloofd.

Onze Vibes

Wat zoek je in een werkgever? Als een corporate jasje/dasje cultuur waar meer politiek wordt bedreven dan in de Tweede Kamer je ENORM aanspreekt, prima, maar dan zit je bij ons niet op je plek. Als je hart 300 BPM gaat slaan als je kunt sparren met gezond eigenzinnige data science peers en je blij wordt van een open sfeer, continue kennisdeling en een goede balans tussen werk en privé, welkom bij onze levendige data science community! Bij Datavibes is de vibe ‘gewoon’ goed. Ook op het gebied van ontwikkelen, want of je nu gaat voor formele opleidingen of aanschuift bij informele kennissessies waar collega’s elkaar bijpraten over spannende/innovatieve/maffe trends en tools, up-to-date blijven is voor ons belangrijk. Los van de focus op inhoud, onderscheiden we ons door de oprechte interesse in en aandacht voor elkaar. En teamuitjes zorgen voor bijzondere (en, toegegeven, bijzonder hilarische) momenten. Een dataclub met een familiaire vibe!

Ons team rolt de rode loper uit voor...

Data Engineer

Data Analist

Blije experts = mooie oplossingen

 • Collega’s die datalief en -leed delen
 • Tijd voor je gezin en vrienden
 • Kennisdeling geserveerd bij de borrel
 • Interessante events en seminars
 • Leuke trips die niks/noppes/nada met Datavibes van doen hebben
Neem contact op

Wat onze Datavibers zeggen

 • Wat Datavibes uniek maakt: Voor mij zijn dat de fijne collega’s, persoonlijke benadering, leuke opdrachten, inhoudelijke kennissessies en, uiteraard, de super gezellige uitjes.
  Peter de Koning
  Senior Business Intelligence consultant
 • Ik werk met veel plezier bij Datavibes. De sfeer is goed, net als het contact met collega's. Ook wordt er veel kennis uitgewisseld en krijg je volop ruimte om je te ontwikkelen.
  Robert Sassen
  Senior Data Scientist

Vrijdag middag borrel

Amsterdam

Vrijdag middag borrel

Amsterdam

Boottour juni

September uitje

Rotterdam

Waarom Datavibes

Omdat je onderdeel wilt zijn van een hecht, ‘zelflerend’ team dat steeds opnieuw bewijst dat hard werken en hard spelen een droomhuwelijk oplevert. Die gedachte is verankerd binnen onze bedrijfscultuur, waarbinnen persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en langdurige relaties doodgewoon zijn. En yep, we bewaken de balans tussen werk en privé.
Goede balans tussen werk en privé
Een organisatie waar jij als persoon centraal staat
Uitdagende projecten bij aansprekende klanten
Inspirerende events en tech meetings
Focus op kennisdeling: samen komen we sneller verder

Wij staan open voor een kennismaking! Jij ook?

  Stap 1
  Boek een koffiedate...
  Stap 2
  Tijd voor verdieping. Yep, mag ook weer een kop koffie bij.
  Stap 3
  We make you an offer that you cannot refuse ;-)
  Doen?
  Doen!

Koffietijd? Don’t call us. We’ll call you. Beloofd!

Meer weten over Datavibes en Datavibers? Als jij een impactvolle job ambieert: we serveren een goede bak koffie bij elk gesprek. Virtueel stomend. Of fysiek dampend. Dat is your call. Maar welke koffievariant je ook kiest: we’ll call you. Beloofd!